Контакти

Адрес:
Ул. "Мир" №1
Гр. Сопот, ПК.4330

Телефон за контакти: 089 824 8422, 0897972894
Уебсайт: www.relaxhouse.eu
E-mail:
Фейсбукстраница: Къща за гости "Релакс" - Сопот