КЪЩА ЗА ГОСТИ РЕЛАКС

Удобства

СТАИ

Къща за гости „Релакс“ разполага с 4 стаи – три двойни, оборудвани със самостоятелни санитарни възли и една тройна. Всички стаи имат безжичен интернет, климатици и кабелна телевизия. На разположение на гостите е уютна трапезария, оборудвана с всички съврмененни уреди – печка, микровълнова фурна, хладилник, бар и други, за вашето добро пребиваване.
безжичен интернет
Стаи с 2 и 3 легла
климатик
кабелна телевизия

Южна двойна стая

Тази двойна стая разполага с две легла, климатик,телевизор с цифрова ТВ, WiFI, холна гарнитура и самостоятелен санитарен възел.

Западна двойна стая

Тази стая разполага с две легла, гардероб, нощно шкафче, фотьол, климатик, телевизор с цифрова ТВ и WIFI.

Двойна стая

Тази стая разполага с две легла, 2 нощни шкафчета, маса, телевизор с цифрова телевизия, климатик, WIFI и самостоятелен санитарен възел.

Източна тройна стая

Тази стая разполага с три легла, маса, телевизор с цифрова ТВ, климатик, WIFI и самостоятелен санитарен възел.

МЕХАНА

Трапезарията е оборудвана с всички съвременни уреди – печка, микровълнова фурна, хладилник, бар и други, за вашето добро пребиваване.

ДВОР

Под клоните на 100 годишната смокиня, любезните домакини ще ви доставят удоволствието да дегустирате домашно приготвено сладко от нейните плодове на глътка кафе. Дворът разполага с барбекю и е един от най-красивите в града – плод на умелите грижи на домакинята и ще ви достави истинско удоволствие. И за да бъдете напълно спокойни и необезпокоявани – домакините ви оставят напълно сами, те само ви посрещат и настаняват.